Dometic

Gjennom årene har Dometic løsninger vunnet en rekke utmerkelser for sine kjølere. Dette viser at produktene gjør det de var ment til å gjøre.

Les mer

E&P Hydraulics

Profesjonell Level system løsninger for bobiler og campingvogner. Med 10 års erfaring og bærekraftig design.

Les mer

Fiamma

Produkter fra Fiamma for aktive mennesker som gjerne bruker sin campingvogn for oppdagelsesreiser alene. Kvalitetsbevisste.

Les mer

Kampa

Fortelt, oppblåsbare telt, møbler, belysning og tilbehør. Kampa leverer med høy kvalitet og er veletablert i miljøet.

Les mer

Roller Team

Kvalitetsbevisste bobiler med et moderne preg. Godt isolerte, driftsikre og robuste bobiler.

Les mer

Service Verksted for Morelo

En MORELO er følelsen av å være hjemme uansett hvor man befinner seg i verden.

Les mer

Santander

Norsk bank som er spesialister på lån. En herlig samarbeidspartner for deg som ønsker skreddersydde lån for din fremtidige bobil eller caravan.

Les mer

Thule - Omnistor

Markiser, front- og sidevegger, fortelt, sykkelstativer, trapper, stiger, oppbevaring, komfort og sikkerhet. Thule - Omnistor leverer gang på gang.

Les mer

Truma

Varmeapparater, vannsystemer, gassforsyning og mer. Gleden av en ferie til alle årstider. Føl deg som hjemme når du er på ferie - eller enda bedre!.

Les mer

HPC Hydraulics

HPC Hydraulics Norge drives av Spot-On AS i Drammen, et selskap som allerede er anerkjent for kvalitet i sitt arbeid hva det gjelder montering av utstyr på bobil.

Les mer

Ebrake

Elektronisk håndbrekk er ikke nytt i bilverdenen, men bobiler basert på Fiat har enda ikke fått dette som standard. Dette har Ebrake løset med å tilby ettermontert elektronisk håndbrekk, utstyr som gjør bobiltilværelsen enda litt mer enkel og komfortabel.

Les mer

Sawiko

Premium tilbehør fra Sawiko leveres til de aller fleste bobiler på markedet. Den franske produsenten leverer en rekke tilbehør til din bobil som betraktelig vil øke komforten når du er på ferie. Spesielt kjent for deres tilhengerfester som leveres både som faste og avtagbare modeller. I tillegg til en rekke stativer for sykler, mopeder og motorsykler.

Les mer